Bivirkningsbutikken

I bivirkningsbutikken kan du få et overblik nogle af de produkter, som vi har på vores e-shop eller i vores loungebutik på Nikolaj Plads nr 23 i  hjertet af København, lige ved strøget. Du er altid velkommen til at kontakte os for personlig vejledning.

Brystproteser og smukt lingeri

props_25

I loungen på Nikolaj Plads kan du få lave brystproteser, som giver nye muligheder for mere udringet og let lingeri – enten dit eget eller fra Props & Pearls sortiment. Find Inspiration i shoppen.

Uanset hvor du bor kan du modtage proteser hos Props & Pearls via din bevilling.

Ring på 35 25 14 40 så giver vi dig personlig rådgivning. Skriv hvis du ønsker at bestille tid: info@propsandpearls.com

Bækkenbundstræning

KNIBNU.DK;

GRATIS BÆKKENBUNDSTRÆNINGSHJEMMESIDE

Gratis knibeprogram. Tilmeld dig her på KNIBNU.dk og få 21 dages bækkenbundstræningsprogram og læsestof om alt det du måske ikke ved om bækkenbunden.

LUNA BÆKKENBUNDSTRÆNER

Fin lille bækkenbundstræner til træning og nydelse. Når luna vibrere kniber du. Træning varieres efter hvor god du er til at knibe. Læs mere i shoppen.

EPI NO BÆKKENBUNDSTRÆNER

epino_libra

Den bløde oppustelige ballon der ved knib viser selv små udslag. Få overblik og følg din træning på displayet. Læs mere i shoppen.

Gener ved vagina

replens6_large_1_
Fugtpleje af tørre vaginale slimhinder:

Replens er hormonfri pleje af vaginale slimhinder. Du bruger Replens hver 3. dag. Replens styrker dine slimhinder, så de kan afgive den fugt der skal til for at du ikke har gener i dagligdagen. Se for tilbud i e-shoppen. Tilbud i e-shoppen fungerer naturligvis også i butikken på Nikolaj Plads.

lubrasilk
Glidecremer:

Den silikonebaserede glidecreme Lubrasilk mindsker friktionen ved samleje. En glidecreme er ikke bare en glidecreme.

Den vandbaserede glidecreme Sylk fungerer godt til hjælpemidler som dilatatorer.

Se udvalg af glidecremer i e-shop.

Til tørhed lige ved indgang til skeden:

vulva_lipbalm_lone

Vulva lipbalm er til når du oplever tynd, tør og øm hud. Balmen varmes mellem to fingre og smøres nænsomt på. Læs mere på shoppen.

Warming BasicCreme

Blødgørende og Fugtighedsbevarende creme til meget sart hud, smelter næsten ved påføring.

Læs mere i shoppen

STOP INKONTINENS

Bivirkningsbutikken  1

Oplever du urinlækage ved løb, fitnes, dans, host eller nys, kan du have glæde af produktet Efemia. Efemia er en lille medicinsk silikone prop, som du sætter op i skeden. Når bækkenbunden ikke er tilstrækkelig stærk eller hurtig til at stoppe urin, så træder Efemia til. Udformningen af Efemia skubber ind på urinrøret, når der ved bevægelse bliver trykket ned på blæren. Læs mere på shoppen

Udvidelse af skeden ved forsnævringer

Dilatator

Dilatatorer bruges, når det opleves som om skeden er forsnævret. Hvilket kendetegnes ved at penetration ikke er muligt eller er smertefuldt. Det opleves typisk ved gynækologiske undersøgelser eller ved samleje. Læs mere på shoppen.

 

Lyst og vibrationer

Bivirkningsbutikken  2

Find hjælpemidler til øget lyst og nydelse, øget blodcirkulation.

I e-shoppen kan du finde forskellige slags vibratorer, så du i ro og mag kan arbejde på at styrke din seksualitet og nydelse. Vibration hjælper også slimhinderne på vej. Se mere i shoppen.

Lymfødem og kompression

Lymph-o-fit

Lymph-o-fit

Arm Lymph-O-fit eller Lymph-O-fit vesten er en ny variation af kompressions ærmet eller vesten. Lymph-O-fit hjælper lymfen retur ved en kombination af kompression og mikromassage. Læs mere på shoppen eller kom i loungen og hør mere samt prøv den størrelse som passer dig.

Smuk Boleo med kompression
Boleo

Arm strømpe med kompression i lækkert materiale til lymfødem, findes også alene som armstrømpe. Besøg os med din bevilling og hør nærmere om produkterne

Ønsker du en kompressionsvest til lymfødem eller en Lymph-O-fit vest så kontakt os og vi finder den rette til dig. Læs mere i shoppen.

MINDRE HÆVELSE OG STRAMHED OVER AR
Bivirkningsbutikken  3

CozyCompress hjælper når vævet er stramt eller generet af hævelse. Cozycompress består af en blød skumplade med riller som massere det stramme væv og øger cirkulationen så overskydende væske bedre kan ledes væk. Typisk bruges cozycompres når du sover.

Læs mere i shoppen

Afslapning og ro i muskler og led
Bivirkningsbutikken  4

Magnesium Balm er lavet til at smørre på huden. Magnesium optages godt gennem huden, på den måde udgås det at mineralet skal igennem mavesækken, hvor det nemt nedbrydes.

Balmen svier ikke, som det kan gøre ved magnesium olie. Magesium får muskler til at slappe af, det kan være godt hvis du oplever muskelspændinger eller kramper. Det kan også hjælpe på fordøjelsen. Smør Magnesium Balm på hvor du trænger til afspænding.

Magesium har mange gode egenskaber det hjælper også til når kalk skal optages i cellerne.

Læs mere i shoppen.

Bivirkningsbutikken  5
Sov godt

Det kan være rart med støtte i søvnen. bbhugme er egentligt udviklet til kvinder som er gravide, men produktet egner sig godt til aflastning af led, nerver og muskler. Anvend bbhugme til der hvor du har ondt. Placer bbhugme mellem dine knæ og mærk aflastning i hofte og lænd. Er du forkvalmet, brug den som lette støtte i ryggen for at ligge lidt mere oprejst. Læg bbhugme ind til dit bryst, så din arm kan hvile på puden. bbhugme kan også anvendes til udstrækning af brystmuskel, læg dig på langs af puden og arbejd med at udstrække brystmusklen.

Læs mere i shoppen