Lyst, nydelse og seksualitet

Tiden da sex, leg og nydelse lå lige for, kan komme tilbage igen, men det fordrer, at du genfinder vejen til alt det sjove, får sat fokus på dine problemer og talt med din eventuelle partner om nye veje til leg og nydelse.

I forbindelse med behandling af brystkræft sker der ændringer med kroppen; fysisk pga. operation, hormonelt pga. behandling, og psykisk i relation til diagnose og behandlinger. Det er ændringer, som kan gøre vejen tilbage svære, men ikke umulig.

I det følgende kan du få indsigt i, hvad der sker når nydelse, lyst og seksualitet driller samt hvad du selv kan gøre for at komme tilbage på banen.

Uønskede ændringer i seksualiteten vil her betegnes som seksuel dysfunktion.

Viden om problemer i sexliv

Årsager Der kan være flere grunde til, hvorfor man oplever seksuelle problemer. Der er nemlig mange elementer som påvirker vores seksualitet. Så mange at man bør tage et kik på både fysiske, psykiske, sociale såvel som følelsesmæssige aspekter af ens liv for rigtig at regne ud, hvad der på spil. At få konstateret diagnosen brystkræft … Continue reading Viden om problemer i sexliv

Hjælp til problemer i sexliv

Har du lyst til at lyst, seksualitet og nydelse skal fylde mere i dit liv? Herunder finder du forslag og råd til, hvordan du selv kan arbejde med din seksualitet. Hvis lysten mangler Spørg dig selv, hvorfor du ikke har lyst til sex. Er samlejet smertefyldt eller kedeligt? Skyldes det, at du er for træt? … Continue reading Hjælp til problemer i sexliv