Butikken

I bivirkningsbutikken kan du få et overblik nogle af de produkter, som vi har på vores e-shop eller i vores loungebutik på Nikolaj Plads nr 23 i  hjertet af København, lige ved strøget. Du er altid velkommen til at kontakte os for personlig vejledning.

Brystproteser og smukt lingeri

props_25I loungen på Nikolaj Plads kan du få lave brystproteser, som giver nye muligheder for mere udringet og let lingeri – enten dit eget eller fra Props & Pearls sortiment. Find Inspiration i shoppen.

Uanset hvor du bor kan du modtage proteser hos Props & Pearls via din bevilling.

Ring på 35 25 14 40 så giver vi dig personlig rådgivning. Skriv hvis du ønsker at bestille tid: info@propsandpearls.com

Bækkenbundstræning

Gratis siteKNIBNU.dk; gratis bækkenbundstræningshjemmeside

Gratis knibeprogram. Tilmeld dig her på KNIBNU.dk og få 21 dages bækkenbundstræningsprogram og læsestof om alt det du måske ikke ved om bækkenbunden.

LUNA bækkenbundstrænerlelo-luna-b_kkenbundstr_ner-pleasure-trainer_1

Fin lille bækkenbundstræner til træning og nydelse. Når luna vibrere kniber du. Træning varieres efter hvor god du er til at knibe. Læs mere i shoppen.

EPI NO bækkenbundstræner

epino_libraDen bløde oppustelige ballon der ved knib viser selv små udslag. Få overblik og følg din træning på displayet. Læs mere i shoppen.

sTOP INKONTINENS

Oplever du urinlækage ved løb, fitnes, dans, host eller nys, kan du have glæde af produktet Efemia. Efemia er en lille medicinsk silikone prop, som du sætter op i skeden. Når bækkenbunden ikke er tilstrækkelig stærk eller hurtig til at stoppe urin, så træder Efemia til. Udformningen af Efemia skubber ind på urinrøret, når der ved bevægelse bliver trykket ned på blæren. Læs mere på shoppen

Gener ved vagina

replens6_large_1_Fugtpleje af tørre vaginale slimhinder:

Replens er hormonfri pleje af vaginale slimhinder. Du bruger Replens hver 3. dag. Replens styrker dine slimhinder, så de kan afgive den fugt der skal til for at du ikke har gener i dagligdagen. Se for tilbud i e-shoppen. Tilbud i e-shoppen fungerer naturligvis også i butikken på Nikolaj Plads.

lubrasilkGlidecremer:

Den silikonebaserede glidecreme Lubrasilk mindsker friktionen ved samleje. En glidecreme er ikke bare en glidecreme.

Den vandbaserede glidecreme Sylk fungerer godt til hjælpemidler som dilatatorer.

Se udvalg af glidecremer i e-shop.

Til tørhed lige ved indgang til skeden:

vulva_lipbalm_loneVulva lipbalm er til når du oplever tynd, tør og øm hud. Balmen varmes mellem to fingre og smøres nænsomt på. Læs mere på shoppen.

Warming BasicCreme

Blødgørende og Fugtighedsbevarende creme til meget sart hud, smelter næsten ved påføring.

Læs mere i shoppen

Svamp og bakteriel vaginose:

Afprøv en kur til underlivet, der er ude af balance.

Læs mere om Flora Plus og Actigel på shoppen.

sTOP INKONTINENS

Oplever du urinlækage ved løb, fitnes, dans, host eller nys, kan du have glæde af produktet Efemia. Efemia er en lille medicinsk silikone prop, som du sætter op i skeden. Når bækkenbunden ikke er tilstrækkelig stærk eller hurtig til at stoppe urin, så træder Efemia til. Udformningen af Efemia skubber ind på urinrøret, når der ved bevægelse bliver trykket ned på blæren. Læs mere på shoppen

Udvidelse af skeden ved forsnævringer

Dilatator

Dilatatorer bruges, når det opleves som om skeden er forsnævret. Hvilket kendetegnes ved at penetration ikke er muligt eller er smertefuldt. Det opleves typisk ved gynækologiske undersøgelser eller ved samleje. Læs mere på shoppen.

LYST OG VIBRATIONER

Find hjælpemidler til øget lyst og nydelse, øget blodcirkulation.

I e-shoppen kan du finde forskellige slags vibratorer, så du i ro og mag kan arbejde på at styrke din seksualitet og nydelse. Vibration hjælper også slimhinderne på vej. Se mere i shoppen.

 

LymfødeM & KOmpression

Lymph-o-fit

Lymph-o-fitArm Lymph-O-fit eller Lymph-O-fit vesten er en ny variation af kompressions ærmet eller vesten. Lymph-O-fit hjælper lymfen retur ved en kombination af kompression og mikromassage. Læs mere på shoppen eller kom i loungen og hør mere samt prøv den størrelse som passer dig.

Smuk Boleo med kompressionBoleo

Arm strømpe med kompression i lækkert materiale til lymfødem. Besøg os med din bevilling og hør nærmere om produkterne

Ønsker du en kompressionsvest til lymfødem eller en Lymph-O-fit vest så kontakt os og vi finder den rette til dig. Læs mere i shoppen.

Til arvæv, hævelse og uelastisk vævSkærmbillede 2015-06-24 kl. 12.45.09

Giv dig selv en hånd med Heskiers OneTool™

Heskiers OneTool™ er hjælp til selvhjælp og særligt velegnet til dig, der har arvæv eller lymfødem.

”Man kan mærke effekten af OneTool™ efter ganske kort tids behandling. Vævet bliver blødere og lymfødemet bliver mindre,” beskriver fysioterapeut og klinikejer Anne Hjordt.

Læs mere i shoppen.

MINDRE HÆVELSE OG STRAMHED OVER AR og mastektomeret område

CozyCompress hjælper når vævet er stramt eller generet af hævelse. Cozycompress består af en blød skumplade med riller som massere det stramme væv og øger cirkulationen så overskydende væske bedre kan ledes væk. Typisk bruges cozycompres når du sover.

Læs mere i shoppen

AFSLAPNING OG RO I MUSKLER OG LED

Magnesium Balm er lavet til at smørre på huden. Magnesium optages godt gennem huden, på den måde udgås det at mineralet skal igennem mavesækken, hvor det nemt nedbrydes.

Balmen svier ikke, som det kan gøre ved magnesium olie. Magesium får muskler til at slappe af, det kan være godt hvis du oplever muskelspændinger eller kramper. Det kan også hjælpe på fordøjelsen. Smør Magnesium Balm på hvor du trænger til afspænding.

Magesium har mange gode egenskaber det hjælper også til når kalk skal optages i cellerne.

Læs mere i shoppen.

SOV GODT

Det kan være rart med støtte i søvnen. bbhugme er egentligt udviklet til kvinder som er gravide, men produktet egner sig godt til aflastning af led, nerver og muskler. Anvend bbhugme til der hvor du har ondt. Placer bbhugme mellem dine knæ og mærk aflastning i hofte og lænd. Er du forkvalmet, brug den som lette støtte i ryggen for at ligge lidt mere oprejst. Læg bbhugme ind til dit bryst, så din arm kan hvile på puden. bbhugme kan også anvendes til udstrækning af brystmuskel, læg dig på langs af puden og arbejd med at udstrække brystmusklen.

Læs mere i shoppen

Lækre produkter til at forkæle dig selv

Deodorant ud over det sædvaneligedeo_creme_props_and_pearls

Soap Walla’s økologiske og aluminiumsfrie deodorant creme er ideel til alle hudtyper, og produceres udelukkende af økologiske ingredienser af højeste kvalitet.

Deodoranten er lavet af vegetabilsk pulver og ler som absorberer fugten samt æteriske olier fra lavendel, pebermynte og tea tree, hvis egenskab er at hæmme bakterier og sikre en langvarig og meget effektiv oplevelse. Find i Shop

 

Søvn Masker med lavendel duft
lavender_maske_props_and_pearls_holistic_silk

Luk verdene ude og sov i fred.

Smukke øjenmasker til at forkæle dig selv.

Find i shop